fbpx

Уживамо у такмичењу и дружењу!

Сваке године одлазимо на Учитељијаду. То је скуп студената свих учитељских факултета Србије и региона, где се надмећемо у разним спортовима − фудбалу, кошарци, одбојци, стоном тенису, шаху и др. Протеклих година смо остварили веома запажене резултате. Учитељијада је прилика за такмичење, путовање, стицање пријатељстава, као и размену искустава.

Студирај и тренирај!

Имамо могућност да учествујемо у различитим спортским секцијама. Тренирамо одбојку, футсал, кошарку и стони тенис. Тренинзи се редовно одржавају у спортским салама факултета. Учествујемо на такмичењима и турнирима у земљи и иностранству.
Женска кошаркашка екипа је 2019. године била првак Лиге студената Универзитета у Београду, док је у истој лиги 2021. године женска футсал екипа освојила друго место.

Учитељи или васпитачи – ко је бржи? Вечита дилема!

Одмеравамо наше снаге и на првенству Учитељског факултета у кросу, који два пута годишње на Калемегдану организује Катедра за Методику физичког васпитања.

Наш факултет и на снегу!

Учимо да скијамо и уживамо у активном одмору са својим колегама. Своје вештине усавршавамо на атрактивним скијалиштима у земљи и иностранству. Ова снежна дружења су незаборавна!